試飲イベント「日本酒ラボ」開催

日本酒のいろいろな楽しみ方を提案するゆるい試飲会in 那覇
開催期間:2017年11月11日(土)〜11月30日(木)
開催場所:酒まる店内 テイスティングスペース
開催時間:営業時間内(13:00〜19:30(L.O.)) 
※店休日はサイト下部の営業カレンダーをご覧ください。

日本酒は和風のつまみじゃないと合わない?!いえいえ、意外と色々な食材と合うんです!

期間限定の試飲イベント「日本酒ラボ」では、日本酒を日常でもっと楽しむためのヒントを酒まるのスタッフが探しながら、試飲メニューとして提案します。

【第1回目テーマ:日本酒&チーズ】
チーズをワインだけに合わせておくのはもったいない。日本酒とチーズの食べ合わせによって、もっと日本酒を楽しむシーンが広がるかもしれません。そこで、比較的手に入りやすいチーズに合う日本酒をそれぞれセレクトしました。日本酒の味わいの違いや、食材と合わせた時の変化を楽しんでみませんか?

【ラボメニュー】

    • カマンベールチーズ&日本酒グラスセット500円(税別)
    • ブルーチーズ&日本酒グラスセット500円(税別)
    • ブラックペッパーチーズ&日本酒グラスセット500円(税別)
    • そのほかのチーズ&日本酒グラスセット500円(税別)

【期間中のご購入特典】
試飲された日本酒を当日にボトルでご購入いただくと、ボトル本体価格(税別)から5%OFF!

【「酒まる」はどんなお店?】
試飲スペースを併設した那覇の日本酒専門酒販店です。気軽に日本酒を試していただけるよう、随時グラス1杯300円(税別)〜で試飲メニューをご用意。お一人様も大歓迎。お気に入りの日本酒をお探しの方や飲食店様、J.S.A SAKEディプロマ/ワインエキスパート有資格の店主がお手伝いさせていただきます。

VOl.01 a good combination of SAKE and cheeses

Tasting event “SAKE Lab”
Term:2017/11/11 to 2017/11/30
Place:SAKEmaru in Naha
Time:13:00〜19:30
※Please refer to our “business day” at the foot of this page

Do you think SAKE will only go well with Japanese food? No way! SAKE goes well with various foods across the world.
SAKEmaru will suggest new way to enjoy SAKE in your daily life at tasting event, “SAKE Lab”.

【Vol.01 SAKE and Cheese】
Many people know that cheese will go well with wine. But how about cheese with SAKE? It will give you hints of a step to new SAKE world. SAKEmaru will offer tasting menu of “SAKE and cheese combination set”.

【Lab menu】
1. Camembert cheese and a glass of SAKE
2, Blue cheese and a glass of SAKE
3. Black pepper chees and a glass of SAKE
SAKEmaru is preparing some more combination.
*Each combination is JPY500 plus 8% of Consumption tax

【Discount privilege】
You can get 5% discount for per bottle if you purchase a bottle that you try from Lab menu.

【About SAKEmaru】
SAKEmaru is a Japanese sake tasting bar and bottle shop in Naha. We welcome anyone interested in tasting or learning more about Japanese sake, from the first-timer to the most experienced aficionado. We look forward to providing a great experience for our guests.